Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Samsung i900 Omnia



Δουλειά και διασκέδαση μπορούν να συνδυαστούν απόλυτα, στο εξελιγμένο smartfone Omnia i900. Με το λειτουργικό Windows Mobile 6,1 Professional και την δυνατότητα προβολής και επεξεργασίας αρχείων Microsoft Office, αλλά και την αυτόματη προώθηση e-mail στο κινητό σε πραγματικό χρόνο, θα διαπιστώσετε πως είναι ένα πλήρες επαγγελματικό εργαλείο. Σε συνδυασμό με τις πλήρεις λειτουργίες ίντερνετ με τον πλοηγό ιντερνετ (Internet Explorer / OPERA), το Windows Live Messenger, το Google Maps και το RSS Reader θα είστε πάντα ενήμεροι και σε επαφή με τους συνεργάτες και τους φίλους σας. Ταυτόχρονα με το ενσωματωμένο GPS δεν θα χάσετε ποτέ τον δρόμο σας και θα είστε έγκαιρα σε όλα σας τα ραντεβού.

Το i900 θα σας ξεσηκώσει, με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο άλλα και τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων Mp3 και θα φέρει την πολυτέλεια του κινηματογράφου στα χέρια σας, αφού έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων DivX, Xvid, MP4, WMV στην απολαυστική του οθόνη, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Μοιραστείτε τα αρχεία, την μουσική, τις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth ή μέσω δικτύου WiFi ή απολαύστε τα στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας με την έξοδο TV-out.

Παράλληλα με την ενσωματωμένη κάμερα 5 Megapixels με Auto Focus θα τραβήξετε βίντεο VGA @15 fps και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, αφού είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες όπως Face Detection, Smile Shot και Panoramic shot για τέλεια αποτελέσματα. Με ενσωματωμένη μνήμη 8GB μπορείτε να αποθηκεύσετε τεράστιο όγκο δεδομένων και αρχείων και σε συνδυασμό με την υποδοχή κάρτας micro SD έχετε ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης.

Με το άψογο μεταλλικό φινίρισμα και την λεπτή σχεδίασή του, θα διαπιστώσετε πως το i900 αγγίζει την τελειότητα και την πληρότητα χαρακτηριστικών, για κάθε επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλά και την προσωπική σας διασκέδασή.

Μοντέλο i900 8GB Black
Τύπος Υψηλών επιδόσεων
Οθόνη 240 x 400 pixels, 3.2 inches
Χρώματα Οθόνης 256.000
Ανάλυση Κάμερας 5.0 Megapixels
Μέγεθος Φωτογραφίας 2592x1944 pixels
Χρόνος Ομιλίας Έως 5 ώρες και 50 λεπτά
Χρόνος Αναμονής Έως 500 ώρες
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
Βάρος (gr) 122 g
Διαστάσεις (mm) 112 x 56.9 x 12.5 mm



Δεν υπάρχουν σχόλια: